Σετ Προϊόντων
Κατασκευαστής-Εισαγωγέας: Farcom Professional
Κωδικός: F171062
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
7,65€

Seri Premium 1062 Φούξια 60ml 

Ιδανικές αποχρώσεις για τη δημιουργία αντιθέσεων και εκκεντρικών εμφανίσεων. Προσφέρουν με μία μόνο εφαρμογή χωρίς ξεβαφή, γρήγορα και εύκολα το χρώμα που επιθυμείτε, με απόλυτη κάλυψη και μεγάλη διάρκεια. Τα μαλακτικά συστατικά και η ειδικά επιλεγμένη σιλικόνη που περιέχονται, βοηθούν την τρίχα να αποκτήσει απαλότητα και λάμψη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Προετοιμασία: Αναμίξτε την βαφή σε μη μεταλλικό μπωλ με ενάμισι μέρος οξειδωτικού των 20, 30 ή 40 vol. (ανάλογα με τους βαθμούς του οξειδωτικού πετυχαίνουμε διαφορετικό αποτέλεσμα). Για την κάλυψη των λευκών και βαφή στον ίδιο τόνο, επιλέξτε αυτό των 20 vol. Για άνοιγμα της απόχρωσης ή σε δύσκολα μαλλιά, αυτό των 30 vol. 

1η εφαρμογή: Απλώστε το μείγμα σε άλουστα και στεγνά μαλλιά και αφήστε το να δράσει για 30 - 40 λεπτά. Μαλάξτε απαλά και ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιείστε το εξουδετερωτικό σαμπουάν της SERI για να απομακρύνει τα υπολείμματα βαφής και να επαναφέρει τη φυσική ισορροπία στα μαλλιά. 

Για τη 2η εφαρμογή: Εφαρμόστε το μείγμα στις ρίζες και περάστε το στις άκρες 5 λεπτά πριν το τέλος του χρόνου αναμονής. 

ΤΕΣΤ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ: Κάντε το τεστ ακόμα και αν έχετε ήδη βάψει τα μαλλιά σας άλλες φορές. Αφού πλύνετε προσεχτικά το σημείο με νερό και σαπούνι, τοποθετήστε το μείγμα στο μέσα μέρος του αγκώνα ή πίσω από το αυτί. Μετά από 48 ώρες, καθαρίστε το σημείο αυτό και, εάν δεν υπάρχουν ερεθισμοί, προχωρήστε στην εφαρμογή. Η απουσία αντίδρασης στην παραπάνω δοκιμή δεν εγγυάται ότι δε θα εμφανιστεί αλλεργική αντίδραση σε μελλοντική χρήση βαφής. Σε κάθε περίπτωση αυτή η δοκιμή αποτελεί μία σημαντική προφύλαξη. Συμβουλευτείτε γιατρό σε περίπτωση αμφιβολίας. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!