Κατασκευαστής-Εισαγωγέας: Farcom Professional
Κωδικός: F17066
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
7,00€

Seri Premium 6.6 Ξανθό Σκούρο Κόκκινο 60ml 

Μόνιμη κρέμα βαφής μαλλιών Seri Premium, με κερί μέλισσας. Τεχνολογική καινοτομία για περισσότερη λάμψη και ένταση στο χρώμα. Τέλεια κάλυψη των λευκών. Φροντίδα και προστασία στη δομή της τρίχας. Ομοιόμορφο χρώμα με σταθερή διάρκεια. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Προετοιμασία: Αναμίξτε την βαφή σε μη μεταλλικό μπωλ με ίση ποσότητα οξειδωτικού των 20, 30 ή 40 vol. (ανάλογα με τους βαθμούς του οξειδωτικού πετυχαίνουμε διαφορετικό αποτέλεσμα). Για την κάλυψη των λευκών και βαφή στον ίδιο τόνο, επιλέξτε αυτό των 20 vol. Για άνοιγμα της απόχρωσης ή σε δύσκολα μαλλιά, αυτό των 30vol. Για τα υπερξανθιστικά αναμίξτε την βαφή με διπλάσια ποσότητα οξειδωτικής κρέμας. 

1η εφαρμογή: Απλώστε το μείγμα σε άλουστα και στεγνά μαλλιά και αφήστε το να δράσει για 30 - 40 λεπτά. Μαλάξτε απαλά και ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιείστε το εξουδετερωτικό σαμπουάν της SERI για να απομακρύνει τα υπολείμματα βαφής και να επαναφέρει τη φυσική ισορροπία στα μαλλιά. 

2η εφαρμογή: Εφαρμόστε το μείγμα στις ρίζες και περάστε το στις άκρες 5 λεπτά πριν το τέλος του χρόνου αναμονής. 

ΤΕΣΤ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ: Κάντε το τεστ ακόμα και αν έχετε ήδη βάψει τα μαλλιά σας άλλες φορές. Αφού πλύνετε προσεχτικά το σημείο με νερό και σαπούνι, τοποθετήστε το μείγμα στο μέσα μέρος του αγκώνα ή πίσω από το αυτί. Μετά από 48 ώρες, καθαρίστε το σημείο αυτό και, εάν δεν υπάρχουν ερεθισμοί, προχωρήστε στην εφαρμογή. Η απουσία αντίδρασης στην παραπάνω δοκιμή δεν εγγυάται ότι δε θα εμφανιστεί αλλεργική αντίδραση σε μελλοντική χρήση βαφής. Σε κάθε περίπτωση αυτή η δοκιμή αποτελεί μία σημαντική προφύλαξη. Συμβουλευτείτε γιατρό σε περίπτωση αμφιβολίας. Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!